Služba s názvem Donors Message Service je dárcovská SMS nebo-li DMS

Na podporu nadačních projektů (bezbariérová doprava, osobní asistence, pracovní a sociální rehabilitace) posílejte DMS ve tvaru:

DMSmezeraPROJEDLICKU na telefonní číslo 87 777

Nyní může přispívat také pravidelně, každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru:

DMSmezeraROKmezeraPROJEDLICKU na telefonní číslo 87 777

Na podporu sbírky na nákup nového bezbariérového autobusu pro studenty Jedličkova ústavu a škol posílejte DMS ve tvaru:

DMSmezeraPOJEDTESNAMI na telefonní číslo 87 777

DMSmezeraROKmezeraPOJEDTESNAMIna telefonní číslo 87 777

Telefonní číslo je stejné pro všechny operátory. Cena jedné DMS je 30 Kč, Nadace Jedličkova ústavu obdrží NOVĚ  28,50 Kč.

Co je to DMS?

DMS je jednoduchý způsob, který umožňuje odesláním textové zprávy podpořit dobrou věc. Je určena zejména těm dárcům, kteří by rádi přispěli rychle a jednoduše, bez nutnosti chodit do banky nebo na poštu.
Nestátní neziskové organizace, které jsou do projektu DMS zapojeny, musí doložit dokumenty dokládající věrohodnost (výroční a finanční zprávu, potvrzení o své existenci za období alespoň dvou let) a navrhnout, na co konkrétně získané prostředky využijí. Každá organizace zapojená do projektu DMS musí dodržovat smluvní podmínky a etické principy projektu DMS.

Jak funguje DMS Roční podpora?

Tato služba vychází ze služby DMS a slouží k pravidelnému přispívání menšími finančními částkami přes telefon. Cena je 12 x 30 Kč. Nadace Jedličkova ústavu obdrží 28,50 Kč z každé DMS. Telefonní číslo je stejné pro všechny operátory. Službu lze jednoduše zrušit odesláním SMS. Pokud dárce nemá dva po sobě jdoucí měsíce dostatečný kredit, služba zanikne a DMS přestane být strhávána. Po uplynutí 12 měsíců služba zaniká automaticky.

Máte k projektu DMS další dotazy?

Rádi vám je zodpovíme a poskytneme vám detailní informace. Napište nám e-mail nebo zavolejte (info@nadaceju.cz, tel. 241 406 886). Další informace o projektu DMS naleznete také na stránkách Dárcovská SMS.

Děkujeme!

Děkujeme vám všem, kteří prostřednictvím projektu dárcovských SMS podporujete děti a mladé lidi s postižením. O využití vašich prostředků vás informujeme prostřednictvím těchto stránek a ve výroční zprávě.

dms_cmyk.jpg