Novoročenky a kalendáře 2011

V rámci projektu "Sociální podnikání a zaměstnávání lidí s postižením", který Nadace Jedličkova ústavu v letošním roce realizuje díky vítězství v inovačním programu Nadace Vodafone "Rok jinak", převzala agendu novoročenek a kalendářů nově vznikající sociální firma MATURUS, o. p. s. Zakladatelem Maturus, o. p. s. je Nadace Jedličkova ústavu. Autory obrázků na novoročenkách a kalendářích jsou opět žáci a studenti Jedličkova ústavu a škol.

Nově nabízíme vedle novoročenek a nástěnného kalendáře též kalendář stolní a poznámkový notýsek - diář 2011. Práce s agendou spojené - jako např. realizace grafických návrhů a příjem Vašich objednávek - zajišťují zaměstnanci z řad lidí s postižením. První konkrétní výstup představuje nabídkový katalog veškerých výrobků (zde ke stažení VÁNOČNÍ KATALOG 2011).

Nákupem výrobků z tohoto katalogu podpoříte rozvoj sociální firmy, zaměstnávání lidí s postižením a tvorbu tréninkových pracovních míst pro mladé lidi s postižením, především pro absolventy Jedličkova ústavu a škol. Navíc, pokud o. p. s. do konce roku administrativně vstoupí do stadia vzniku (vynakládáme veškeré úsilí, aby se tak stalo), budeme zároveň schopni již letos poskytnout i tzv. náhradní plnění. A to náhradní plnění skutečné a férové.

Dejte spolu s námi vánočnímu a novoročnímu přání nový rozměr: jeho zakoupením a šířením inspirujte další k podobným příspěvkům na dobrou věc!

Na Vaše objednávky se těšíme na info@maturus.cz, nina@maturus.cz nebo na telefonním čísle 77 004 331. Na přání Vám rádi zašleme tištěnou podobu nabídkového katalogu. Spolu s objednávkovým formulářem jej najdete též na www.maturus.cz.