Všem příznivcům kapely The Tap Tap rádi oznamujeme, že se 27. března 2010 od 20:00 uskuteční v divadle ARCHA již 8. ročník PÁRTY NA KOLEČKÁCH.

Obrazek

V průběhu večera bude pokřtěno nové CD (jehož vznik podpořila Nadace Jedličkova ústavu grantem ve výši 50.000 Kč).  Šimona Ornesta, kapelníka The Tap Tap, jsme se zeptali:

Nadace: Co na novém CD bude a čím bude zajímavé?
Šimon: Kapela The Tap Tap spolupracovala během posledních 6 let s řadou známých českých umělců. Vznikly naprosto originální aranže písniček s Davidem Kollerem, Matějem Ruppertem, Tomášem Hanákem, Danem Bártou, Zdeňkem Svěrákem, Ewou Farnou, Kamilem Střihavkou, Jaroslavem Svobodou, Ondřejem Hejmou a dalšími. To všechno se symfonickým doprovodem orchestru Berg a pěveckým doprovodem Pražského smíšeného sboru a sboru La Grande Bande uslyšíte na novém CD The Tap Tap.

Nadace: Kdy bude CD pokřtěno a bude mít nějakého kmotra?
Šimon: CD budeme křtít na 8. ročníku tradiční benefiční akce o. s. Tap - PÁRTY NA KOLEČKÁCH, 27. března 2010 od 20:00 v divadle ARCHA. Kmotrem CD bude ředitel Ochranného svazu autorského (OSA) Roman Strejček a spolumajitel studia Sono Records Milan Cimfe.

Nadace: Co pro vás znamená podpora od Nadace Jedličkova ústavu?
Šimon: S Nadací Jedličkova ústavu dlouhodobě spolupracujeme. Spolupráce si velmi vážíme a činnost nadace považujeme za efektivní a mimořádně prospěšnou.

Program PÁRTY NA KOLEČKÁCH