Módní přehlídka s benefiční aukcí | 2. 4. 2009
Dne 2. dubna 2009 se v prostorách Písecké brány na Praze 6 uskutečnila módní přehlídka Hany Tomáškové spojená s benefiční aukcí předváděných modelů, grafiky a šperků od českých výtvarníků. Výtěžek z aukce ve výši 25.700 Kč byl předán Nadaci Jedličkova ústavu a bude využit na financování služeb osobní asistence. Děkujeme paní Haně Tomáškové, sponzorům a partnerům, účinkůjícím a všem, kteří konání módní přehlídky a aukce podpořili!

VŠ LIGA podporuje nadaci | 26. 1. 2009
ObrazekVŠ amatérská squashová liga se rozhodla pomáhat dětem a mládeži s postižením. Tuto pomoc bude realizovat prostřednictvím naší nadace tak, že z každého startovného daruje nadaci 20 Kč. Děkujeme a všem členům VŠ ligy přejeme hodně sportovních úspěchů!

Vzpomínkový tenisový turnaj Memoriál strýčka Jedličky | 31. 8. 2008
31. srpna 2008 se uskutečnil jubilejní X. ročník vzpomínkového tenisového turnaje Memoriál Stráčka Jedličky. Děkujeme pořadatelské společnosti I. S. C. Sports, všem účastníkům a partnerům za podporu, díky které získala nadace finanční příspěvek ve výši 40.000 Kč.
K významnému výročí turnaje navštívili organizátoři soutěže spolu se zástupci účastníků turnaje Jedličkův ústav a školy, kde proběhl dárkový den pro děti. 1. října 2008 se v Divadle u Hasičů konal společenský večer v jehož rámci proběhla projekce věnovaná historii a současnosti Memoriálu Strýčka Jedličky a činnosti Nadace Jedličkova ústavu.
Společnosti I. S. C. Sports upřímně děkujeme za dlouhodobou podporu nadace!

Tenisový turnaj Jany Navrátilové | 31. 8. 2008
Děkujeme LTC tenisovému klubu Martiny Navrátilové v Řevnicích a Městskému úřadu Řevnice za prezentaci nadace. Všem účastníkům turnaje děkujeme za podporu.

Tenisový turnaj Olgy Kleinhamplové | 30. 8. 2008
Děkujeme pořadatelům tenisového turnaje Olgy Kleinhamplové, tenisovému oddílu Černošice a všem účastníkům turnaje za podporu.